Var är vi nu – Dunkla rum

Du vaknar upp din ungdom borta
Din spegelbild ser ut som skit
Och allt som förut var så enkelt,
har blivit väldigt svårt
 
Som alltid flyr jag till musiken
Den enda plats där jag är jag
En plats med enkla raka regler
Där de stora drömmarna är lag
 
Jag har Aspergers syndrom. Jag behöver veta vad som gäller, jag behöver rutin, ordning och trygghet. När förutsättningar plötsligt ändras, utan förvarning och kanske utan logisk förklaring, blir det extremt kaotiskt för mig. Om det hela dessutom berör något som redan är känsligt och jobbigt för mig blir det såklart tio gånger värre. 
 
Torka tårarna min vän
jag tror jag vet ungefär hur det känns
som att försöka dansa med en myndighet
du ville bara ha ett hem, en plats
nånting vettigt att göra, vad som helst
det fanns tid för nåt att växa
det fanns plats för lite värdighet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.