Bakom kulisserna

De senaste dagarna har jag jobbat lite bakom kulisserna här på sidan. Jag experimenterar med sidor och menyer och ska erkänna att jag inte är alldeles överens med hur allting fungerar. Och jag tror inte att det enbart beror på bristande kunskap. Men snart är jag i alla fall klar med vad som krävs för det här momentet av kursen så att jag kan maila in vad jag åstadkommit och ställa tusen frågor om allt jag inte får ordning på. Hur eller hur så är det asroligt. Och jag tror att jag har fått en del kunskaper som jag behöver till min andra kurs där jag ska skapa en webbplats från grunden. HJÄLP!

Apropå andra kursen så syftar jag på Bild och grafisk design för webben som egentligen inte börjar riktigt ännu, men lärarna har varit vänliga nog att lägga ut material och instruktioner till första delkursen så jag har kastat mig över litteraturen. Väldigt intressant så här långt. Och bra att hinna komma igång lite innan nästa kurs börjar nämligen Storytelling.  Oj vad klok jag kommer att vara när sommaren kommer!

Sommaren är annars avlägsen. Nu är det minusgrader och idag har det snöat. Hoppas att kylan håller i sig så att snön får vara kvar nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.