Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.

Nej här är tamejtusan inte sol nånstans. Och definitivt inte i sinnet. Då får man ta till det gamla knepet ”fake it ’til you make it”. Så jag tänder min dagsljuslampa bredvid datorn och får en massa lux rakt in i ögonen. Jag vet inte om det funkar men det skadar i alla fall inte. Och idag inledde jag också operation förberedande solning vilket innebär att jag besöker solariet en gång i veckan fram till sportlovet när vi åker till Gran Canaria. Det är en väldigt bra taktik. Förutom att jag får en stunds värmeterapi nu under de kallaste veckorna på året, så kan jag sola på semestern utan att bränna upp mig fullständigt. Alternativet är att jag smörjer in mig med solskyddsfaktor 30 och det är inte helt kul att betala en halv förmögenhet för resan och sedan komma hem lika blek som när jag åkte. Nej, fram för lite fusksol och fuskljus så blir allting hur bra som helst.

Tecknad bild på sol

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.