Om Lillduvans bo

Lillduvans bo är mitt krypin på nätet. Efter en tids blogg-uppehåll gör jag en nystart här och förresten gör jag en nystart i hela livet. Jag är för närvarande tjänstledig från mitt arbete för att studera. Dels läser jag fristående kurser på universitetet, dels går jag utbildningar via Distansskolan. Jag siktar in mig på kommunikation och grafisk design och hoppas att kunna arbeta med det i fortsättningen.

Här på sidan kommer jag i första hand att blogga om vardagshändelser men det kommer också att finnas en del sidor med fakta kring ämnen som jag ofta skriver om, för att jag inte ska behöva ge all bakgrund i varje blogginlägg.

Några av de ämnen jag brukar återkomma till och som du kan förvänta dig att jag skriver om:

  • samhällsfrågor
  • feminism
  • kyrka/teologi
  • psykisk ohälsa
  • lågkolhydratkost
  • diabetes typ 1
  • Aspergers syndrom

Ibland skriver jag på förfrågan så du får gärna önska ett ämne till ett blogginlägg.